Debbie Back Office Manager

Debbie has recently joined Oculus as Office Manager.  She completed a Master’s Degree in Environmental Science, Policy and Planning in 2000, and has subsequently had a varied career, including working in the public and private sectors, and also for a couple of charities.  

Her most recent role was working for Bath & North East Somerset Council, where she provided administrative support to the Supported Lodgings Team. 

In her spare time she enjoys crafting, and also volunteers with a women’s running group.

A varied career, including working in the public and private sectors

CASE STUDY
National Museum of the Royal Navy

Storehouse 10 at the historic naval dockyard in Portsmouth was constructed in the mid-eighteenth century, during an upsurge in naval building prompted by events such as the Seven Years War. It was originally used to store everyday supplies for working ships plus some naval items.

During the Second World War, Storehouse 10 was hit by an incendiary bomb, which destroyed the clock tower and most of the roof and upper floors. More extensive damage was prevented due to a strenuous firefighting effort to save the radar sets within, which were to be some of the first installed in Royal Navy ships.

Restoration of Storehouse 10 was gradual and was eventually completed in 1992. It has now been converted to form part of the National Museum for the Royal Navy complex. 

Read More

CASE STUDY
Tyntesfield

Tyntesfield is a spectacular Victorian Gothic Revival house with gardens, parkland and much more.  It had been the house of the Gibbs family for over 150 years. As the house was inherited by each generation of the Gibbs family, they stamped their own identity on the house and estate with different developments. The 14th June 2002 marked a new beginning for the house and estate when the National Trust announced their new acquisition.  The house was in need of extensive renovation and The National Trust set about re-roofing, re-wiring and re-plumbing the main house and generally improving access for visitor experience. 

Read More

CASE STUDY
Barnwell House

Barnwell House, a new-build open plan office space designed to house Airbus’s UK engineering teams, was recently completed. The project included the design, build and fit-out of a new four-storey office building and energy centre to accommodate 2,350 staff. The building is some 90m square and is open plan, including 4 atria. 

Read More